Bivši trener Hajduka dobio otkaz jer je nakon poraza 7:2 otišao na Maldive

Foto: Profimedia

PAOLO TRAMEZZANI, talijanski trener koji je prošle godine od siječnja do svibnja vodio Hajduk, dobio je otkaz nakon 13 mjeseci u Sionu. Tramezzaniju je ovo inače treći put da prije vremena napušta spomenuti klub. Prethodna dva puta odlazio je nakon samo tri odnosno dva mjeseca.

Sada mu je presudio poraz 7:2 od St. Gallena u 16. kolu švicarskog prvenstva. Nakon debakla je o trenerovom statusu govorio Sionov predsjednik Christian Constantin: "Želio sam razgovarati s njim. Problem je u tome da je on na odmoru na Maldivima. Svim igračima dao je slobodno odmah nakon utakmice i svi su otišli. Iskreno, živcira me kad se stvari tako rade. Razgovarate s uzrujanim čovjekom."

Sion je u posljednjih pet prvenstvenih utakmica osvojio tek dva boda i nalazi se na osmom mjestu ljestvice švicarskog prvenstva, u kojem igra deset klubova. Onaj protiv St. Gallena presudio je Tramezzaniju, potvrdio je predsjednik.

"Volio bih da ga je taj poraz zabrinuo, da me nazvao da se ispriča. Taj poraz sam doživio kao razočaranje, ali njegov bijeg me razorio", objasnio je Constantin i objavio da je novi trener Fabio Celestini, nekadašnji reprezentativac Švicarske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.