Bivši trener Hajduka razbjesnio predsjednika kluba. Izgubio 7:2 i otišao na Maldive

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

PREDSJEDNIK Siona Christian Constantin ogorčeno je pričao nakon poraza svoje momčadi od St. Gallena u utakmici 16. kola švicarskog prvenstva. Sion je u tom ogledu poveo 1:0 golom Marija Balotellija iz jedanaesterca, a u 90. je Giovanni-Guy Sio zabio drugi gol za domaćina na toj utakmici. Između ta dva gola St. Gallen ih je postigao sedam pa onda i pobijedio 7:2. Constantin je bio ljutit i spominjao je trenera, bivšeg stratega Hajduka Paola Tramezzanija.

Jedno od pitanje je bilo hoće li mu dati otkaz. Ovako je odgovorio: "Želio sam razgovarati s njim. Problem je u tome da je on na odmoru na Maldivima. Svim igračima dao je slobodno odmah nakon utakmice i svi su otišli. Iskreno, živcira me kad se tako stvari rade. Razgovarate s uzrujanim čovjekom."

"Situacija je ozbiljna, zbog toga sam i mislio da je važno da hitno razgovaram s njim. Volio bih čuti što bi mi rekao. Očito je za njega odlazak na godišnji odmor bio veći prioritet. I to me smeta. Zapravo, to me izluđuje. Moram razmisliti što ću napraviti", dodao je.

Sion je u posljednjih pet ligaških utakmica osvojio tek dva boda i nalazi se na osmom mjestu ljestvice švicarskog prvenstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.