"BOG KASNI, ALI NIKAD NE ZABORAVLJA" Bivši napadač Milana slavi smjenu Montelle

Foto: Getty Images / Guliver Image

VINCENZO MONTELLA dobio je jučer otkaz u Milanu nakon jako loših rezultata u Serie A. Rossoneri nakon 14 kola imaju 18 bodova manje od vodećeg Napolija, 16 od Intera, 14 od Juventusa... A na klupi će ga naslijediti klupska legenda Gennaro Gattuso, koji je do sada vodio mladu momčad.

Brojni navijači talijanskog velikana s oduševljenjem su dočekali smjenu Montelle, baš kao i bivši napadač Carlos Bacca, koji je tijekom ljeta otišao u Villarreal.

Kolumbijac je u Milan stigao 2. srpnja 2015. godine iz Seville za 30 milijuna eura. Igrao je odlično kod Siniše Mihajlovića, ali se nikako nije slagao s Montellom, te je na koncu morao napustiti klub za koji je u 77 utakmica zabio ukupno 34 gola i upisao devet asistencija.

"Bog kasni, ali nikad ne zaboravlja", napisao je 31-godišnji nogometaš na svom službenom Twitter profilu i time proslavio smjenu trenera zbog kojeg je morao završiti avanturu u crveno-crnom dresu.

Podsjetimo, Aeroplanino je od 29. lipnja 2016. do sada vodio 64 utakmice kao trener Milana, te ostvario 32 pobjede, uz 18 poraza i 14 remija. Također, momčad je pod njegovim vodstvom postigla ukupno 101 gol, a primila 70, a on imao prosjek pobjeda 50 posto. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.