Borjan tužan zbog odluke novog trenera Zvezde: Nisam ovo zaslužio

Foto: EPA

NOVI trener Crvene zvezde Izraelac Barak Bakhar (44) otpisao je dosadašnjeg kapetana i prvog vratara Milana Borjana (35). Bakhar je obavijestio Borjana kako ga ne vidi kao prvog vratara te da će potražiti novo rješenje. To bi moglo značiti da će iskusni kanadski vratar napustiti redove srpskog prvaka u potrazi za klubom u kojem će redovito nastupati. Borjan je komentirao Bakharovu odluku.

"Upoznao sam trenera Bakhara u Beogradu, lijepo smo pričali. Kada sam došao u Pariz, novi trener me nazvao i priopćio mi da više nisam prvi golman te da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i povrijeđen sam jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu nazove i kaže mi takvu informaciju. Mislim da su mi trebali pokazati poštovanje kao prema nekome tko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je Borjan za Žurnal.

"Glava mi je sada vruća, jako sam povrijeđen i tužan. Ne želim reći nešto pogrešno. Neka o meni pričaju rezultati i šest godina titula, duplih kruna i nadljudskih napora. Vrijeme je uvijek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to mi nitko ne može oduzeti", dodao je Borjan.

Borjan je rođen u Kninu, a brani za reprezentaciju Kanade

Borjan je rođen u Kninu, a u Zvezdi je standardan od 2017. godine. U karijeri je još branio za Rad, Sivasspor, Vaslui, Ludogorec, Radnički Niš i Koronu Kielce. Za reprezentaciju Kanade je nastupio 72 puta, a imao je i tri nastupa na Mundijalu u Kataru 2022. godine. Na jednom od njih primio je četiri gola od Hrvatske u porazu Kanade 4:1.