Božinov iz Manchester Cityja prešao u Parmu, a Rozehnal iz Lazija u HSV

NAPADAČ bugarske nogometne reprezentacije Valerij Božinov (23) novi je član talijanskog prvoligaša Parme, u kojeg dolazi iz Manchester Cityja.

Božinov bi Parmi sljedeće sezone trebao igrati na posudbi, a kompletan dogovori službenu će potvrdu dobiti večeras.

"Želim se zahvaliti Manchester Cityju. Italija je moj drugi dom i također se želim zahvaliti i Parmi na ukazanom povjerenju", rekao je Božinov, koji bi s Parmom trebao potpisati jednogodišnju suradnju.

Božinov je karijeru započeo u Lecceu 2004, a prije Cityja igrao je u Fiorentini i Juventusu. Za bugarsku reprezentaciju odigrao je 22 utakmice i postigao pet golova.

Rozehnal iz Lazija u HSV

29-GODIŠNJI nogometni reprezentativac David Rozehnal, koji igra na poziciji srednjeg braniča, prešao je iz talijanskog Lazija u njemački HSV, priopćio je u srijedu klub iz Bundeslige.

Rozehnal je s HSV-om potpisao trogodišnji ugovor, a njemački mediji javljaju da je hamburški klub za njegovu odštetu Laziju platio oko 5 milijuna eura.

"HSV je veliki klub s odličnom infrastrukturom i uvjetima. Razina nogometa u Bundesligi je iznimno visoka, a moj je cilj uvijek igrati nogomet na visokoj razini", izjavio je Rozehnal, novi suigrač hrvatskog reprezentativnog napadača Mladena Petrića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.