Branič Hajduka izašao nakon 15 minuta: "Doktori su rekli da odmah napusti igru"

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HAJDUK je 5:2 pobijedio mađarskog prvoligaša Fehervar u pripremnoj utakmici odigranoj u Umagu. Strijelci za splitsku momčad bili su Marko Livaja, Fahd Moufi, Nikola Kalinić, Aleksandar Trajkovski i Bruno Durdov. Trener Hajduka Mislav Karoglan u prvih 60 minuta koristio je jednu, a u drugih 60 minuta drugu momčad.

U drugoj se našao desni bočni Dino Mikanović (29), koji je već u 75. minuti morao izaći nakon što je dobio udarac. Dakle, nakon svega 15 minuta igre zamijenio ga je Roko Brajković (18). Pomoćni trener Hajduka Jure Ivanković za Hajduk Digital TV komentirao je Mikanovićevu situaciju. 

"Duel je bio nezgodan, još ne znamo točno. Nismo htjeli ništa riskirati, doktori su procijenili kako je bolje da odmah napusti igru. Vidjet ćemo, nadamo se da nije ništa ozbiljno", izjavio je Ivanković.

Mikanoviću na kraju sezone istječe ugovor

Mikanović je ove sezone upisao devet nastupa za Hajduk te ostvario jednu asistenciju. Ulazi s klupe jer je njegovo mjesto u početnih 11 zauzeo Marokanac Fahd Moufi. Mikanović je 2022. došao u Hajduk iz kazahstanskog Kairata. Ukupno je odigrao 91 susret za Splićane. Zabio je tri i asistirao za osam golova. Ugovor mu vrijedi do kraja sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.