Branko Cikatić prebačen na liječenje u Zagreb, pomogle mu sportske legende

Foto: Screenshot

BRANKO CIKATIĆ ima velikih zdravstvenih problema. Sepsa, bolnička bakterija, plućna embolija, a sada i Parkinsonova bolest zadesile su hrvatskog tigra i legendarnog 63-godišnjeg bivšeg borca. On je u svibnju završio u bolnici i već mjesecima nije stao na noge. Do sada je nije moglo krenuti s rehabilitacijom u Kninu jer je imao povišenu temperaturu te je zadobio i ranu od ležanja.

Zato su predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković i proslavljeni vaterpolist te predsjednik Upravnog vijeća Zaklade hrvatski sportaša Dubravko Šimenc inicirali njegovo prebacivanje na liječenje u Zagrebu.

Zaklada pokriva troškove liječenja svih hrvatskih vrhunskih sportaša koji obole, a čije obitelji ne mogu plaćati troškove rehabilitacije.

"Rečeno mi je da će imati svu njegu te da će tamo za njega napraviti što god je potrebno da ga izliječe od bakterije i da mu zaliječe dekubitus. Rekli su da će to dugo trajati, ali da neće odustati od njega. Sada nema temperaturu i svjestan je svega. U boljem je stanju nego što je bio", naglasila je Ivana Cikatić te se zahvalila svima na pokretanju akcije pomoći za Branka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.