Brat jednog od najboljih nogometaša svijeta novi je igrač Dortmunda

Foto: Screenshot Twitter

BORUSSIA DORTMUND dovela je pojačanje za sljedeću sezonu. Mlađi brat Edena Hazarda, Thorgan, potpisao je petogodišnji ugovor s momčadi iz Dortmunda, a transfer je potvrđen danas.

Borussia je na svom službenom Twitter profilu objavila sjajan video kojim je predstavila Hazarda, a očekuje se da će ovaj 26-godišnjak biti ozbiljno pojačanje za viceprvaka Njemačke.

Hazard iza sebe ima zaista odličnu sezonu u Borussiji Mönchengladbach. Postigao je 10 golova i asistirao je 10 puta u 33 nastupa.

Reprezentativac Belgije četvrto je veliko pojačanje za Borussiju. Odmah po završetku sezone otkupili su Paca Alcacera od Barcelone, a onda su doveli Nica Schulza i Juliana Brandta.

"Witsel je igrač s kojim često pričam i on će mi biti velika podrška. Kada vas nazove klub kao što je Borussia Dortmund, motivacija je jasna. Nadam se da ću se lako prilagoditi i da neće biti nikakvih problema", kazao je Thorgan Hazard prije nekoliko dana.

Nagađa se da je ovaj transfer vrijedan oko 40 milijuna eura.

Thorgan je u karijeri, baš kao i Eden, jedno vrijeme bio član Chelseaja, ali se na Stamford Bridgeu nije naigrao. U karijeri je još igrao za Zulte Waregem i Lens.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.