Brazil mijenja deset igrača za Kamerun. Sastav izgleda zastrašujuće

Foto: EPA/Index

BRAZIL u petak igra protiv Kameruna u trećem kolu Svjetskog prvenstva. Prvi favorit Mundijala pobijedio je Srbiju 2:0, a zatim i Švicarsku 1:0. Vrlo je izvjesno da će Brazil s prvog mjesta u osminu finala i stoga će izbornik Tite napraviti velike rotacije za meč s Kamerunom.

Globo: Tite šalje drugi sastav na Kamerun

Brazilski mediji sigurni su da će Tite na teren poslati deset novih igrača u odnosu na Švicarsku. U prvih 11 ostat će samo Eder Militao, koji će se s pozicije desnog beka preseliti na stopera. U sastav upada deset novih igrača, a Brazil i nakon toga izgleda nevjerojatno moćno.

Liverpoolovog vratara Alissona zamijenit će Cityjev Ederson. Iz obrane za ovaj meč ispadaju Chelseajev Thiago Silva i PSG-ov Marquinhos. Na njihove stoperske pozicije ulaze Juventusov Bremer i Realov Eder Militao. Na poziciju desnog beka ide neuništivi Dani Alves, a lijevo će zaigrati Sevillin Alex Telles umjesto Juventusovog Alexa Sandra.

Zastrašujuća širina

Iz veznog reda ispadaju Unitedov Casemiro, West Hamov Lucas Paqueta i Unitedov Fred, a upada dvojac iz Premier Lige. Newcastleov Bruno Guimaraes i Liverpoolov Fabinho trebali bi početi protiv Kameruna. Ispred njih je nevjerojatna brazilska navala. U ovoj utakmici Tite ne bi trebao koristiti Realovog Viniciusa, Barceloninog Raphinhu i Tottenhamovog Richarlisona. 

Umjesto njih, Brazil će u napadu predvoditi Arsenalov dvojac Gabriel Martinelli - Gabriel Jesus uz podršku Unitedovog Antonyja. S klupe priliku čeka Flamengov napadački dvojac Everton Ribeiro - Pedro.