SP U RUKOMETU

Brazilcima na koronavirus pozitivni trener i najbolji rukometaš

Foto: EPA

BRAZILSKA rukometna reprezentacija je prijavila sedam pozitivnih slučajeva na koronavirus prije puta u Egipat koji je na rasporedu u srijedu.

Zaražena su dvojica igrača te pet članova stručnog stožera među kojima je i izbornik Marcus Tata. Umjesto njega će vođenje reprezentacije preuzeti asistenti Giancarlos Ramirez i Leonardo Bortolini.

Svi zaraženi Brazilci imaju blage simptome

Umjesto pozitivnog vratara Leonarda Tercariola iz španjolskog Benidorma pozvan je Cesar Oliveira de Almeida, a umjesto prve reprezentativne zvijezde Thiagusa Petrusa iz Barcelone nije pozvan nitko.

Iz Brazilskog rukometnog saveza su objavili kako svi zaraženi imaju blage simptome i kako pozitivni slučajevi neće poremetiti put reprezentacije u Kairo.

Brazil će SP u Egiptu otvoriti protiv Španjolske

Brazil se od 28. prosinca priprema u Portugalu, a prošlog petka je reprezentacija trebala putovati u Egipat. Ipak, pozitivni slučajevi na koronavirus su to spriječili. Također, odgođene su i prijateljske utakmice protiv Egipta u subotu i Bahreina u ponedjeljak.

Brazil je na Svjetskom prvenstvu u skupini B zajedno s Tunisom, Poljskom i Španjolskom. Brazilci prvu utakmicu igraju protiv Španjolske u petak 15. siječnja.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.