Bugari žestoko po Krstajiću: "Pljunuo si na naš nogomet iako si jeo naše fine ćevape"

Foto: Epa

IZBORNIK nogometne reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić našao se na žestokom udaru tamošnjih medija nakon nedavnih izjava na račun bugarskog nogometa. Krstajić je prilično negativno govorio o tamošnjem nogometu, a bugarski su ga mediji čak nazvali ''prorokom'' jer je upozorio da im prijeti pad u amaterizam. Posebno oštar komentar o Krstajiću je napisao portal Blitz.

''Dragi moj Mladene, izvinite, ali ako ste imali rakiju u ustima, zašto nam niste rekli ova 'otkrića' u prvim danima boravka kod nas? A nakon što ste vidjeli 'istinu', zašto ste potpisali ugovor s BFS-om? Zar niste naučili, zar niste shvatili kuda idete?

Zašto niste na početku napustili kor? Zato što ste muškarac i što ste odlučili boriti se do kraja? Sumnjivo, prijatelju. Odgovor leži u tisućama mjesečno koje te drže ovdje. I zbog kojih tvrdoglavo ne želite otići dok ugovor ne istekne u kolovozu sljedeće godine. Ali razdvajanje je neizbježno. I to će uskoro biti činjenica'', piše u tekstu koji se nastavlja:

''Pljujete na mjesto koje vas je vratilo u nogomet''

''Loša stvar je što odlazite na užasno grub način. Pljujete na mjesto koje vas je vratilo na nogometnu kartu, koje vas je redovno plaćalo, koje vam je izglasalo povjerenje i dalo vam potpuni 'carte blanch'. Pun! Ništa niste napravili zauzvrat. Na kraju ste zamijesili strašnu pljeskavicu, u kojoj ste pljunuli na BFS, pljunuli na bugarski nogomet, iako ste jeli naše ukusne ćevape i ćufte.

Ne priliči vašim godinama, ne odgovara vašem odgoju, jer izgledate kao opuštena osoba. Čovjek, prije nego nešto kaže, mora izbrojati do 25. Ne do 25.000 eura, Mladene, nego samo do 25. Da ste to uradili, sjetili biste se da Ludogorec ima pozitivan omjer protiv srpskog velikana.

Shvatili biste da nije dobro paliti iskru koja će te i sama spaliti. Bugarska izreka kaže: Ne pljuj na mjesto gdje si jeo kruh. Točno, samo postoji jedan dodatak. Tako samo sebe pljuješ. Pljuješ na svoju čast i dostojanstvo. Sad bar idite kao muškarac. Odmah. Nakon utakmice s Albanijom.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.