Capan: Trener od nas traži trku i agresiju. Treniramo jako i teško

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HAJDUK je remizirao s ukrajinskim prvakom Šahtarom iz Donjecka 1:1 u drugoj utakmici priprema u Sloveniji. U utakmici u Kranju Emir Sahiti zabio je za Hajduk, dok je Lassina Traore zabio za ukrajinsku momčad. Nakon utakmice medijima se obratio mladi Hajdukov veznjak, donedavni kapetan juniora Marko Capan. 

"Teška utakmica, Šahtar je odlična ekipa, među najboljima u svijetu što se tiče držanja posjeda. Bili smo kompaktni, odlično se držali, iskoristili priliku u presingu i zabili gol. Mislim da je njihov pogodak bio iz zaleđa. Odigrali smo dobru obrambenu utakmicu, naprijed smo iskoristili svoju šansu. Velika mi je čast igrati s ovim momcima. Jako sam zadovoljan, mogu biti samo ponosan i zahvalan", rekao je Capan.

"Svaki dan treniramo teško i jako"

"Ovo mi nisu prve pripreme. Sretan sam što sam ovdje. Vratio sam se nakon prošle sezone na posudbi. Želim iskoristiti priliku koju mi trener da. Dajem sve od sebe i nadam se da ću se uspjeti nametnuti. Svaka utakmica se priprema na svoj način.

Treneri su gledali Šahtar i odlučili se kako ćemo igrati. Trener od nas traži agresiju i trku. Svaki dan treniramo jako i teško. Mislim da ćemo biti fizički spremni i da nam agresija i trka neće biti problem.

Cilj mi se nametnuti i igrati najbolje što mogu. Vidjet ćemo što će biti trenerova odluka. Ako ću trebati više minuta, potražit ću negdje nešto drugo. Cilj mi je ostati, izboriti se i davati sve od sebe", rekao je Capan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.