Casemira preplavile emocije nakon pohvale idola: Privilegija je to čuti od tebe

Foto: EPA-EFE

BRAZIL je pobijedio Švicarsku 1:0 u drugom kolu skupine G Svjetskog prvenstva u Kataru. Strijelac za gol vrijedan tri boda bio je Casemiro u 83. minuti, koji je poentirao sjajnim volejom nakon odlične timske akcije. Brazil se ovim rezultatom sa šest bodova plasirao u osminu finala kolo prije kraja.

S tribina su pobjedu svojih sunarodnjaka pratili nekadašnji reprezentativci Cafu, Roberto Carlos, Kaka i Ronaldo, a uz njih je bio i argentinski trener Diego Simeone, nekadašnji suigrač legendarnog Ronalda iz Intera. Nakon utakmice Ronaldo je osobno intervjuirao strijelca. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ CIJELI RAZGOVOR RONALDA I CASEMIRA

Legendarni napadač je veznjaka Manchester Uniteda zasuo pohvalama i nazvao ga najboljim igračem Brazila u obje dosadašnje utakmice Svjetskog prvenstva, na što su Casemira vidno preplavile emocije: "Nemaš pojma kolika je privilegija čuti ovo od tebe. Gledao sam te kako igraš. 

Rekao sam ti nekoliko puta u Madridu, ti si moj idol. Ti, Roberto Carlos, Kaka... Hvala iz sveg srca za pohvale jer si mi idol otkad sam bio jako mali. Hvala ti, znaš koliko je ova pobjeda važna za reprezentaciju."