Casemiro je vidio da De Gea grli Rakitića. Njegova reakcija postala je viralni hit

Screenshot: Twitter

MANCHESTER UNITED je jučer odigrao 2:2 sa Sevillom u prvoj utakmici četvrtfinala Europa lige. Imala je momčad Erika ten Haga vodstvo od 2:0, ali ga je u drugom dijelu susreta uspjela prosuti na impresivan način pa je ostala i bez vrijedne pobjede. Takav rezultat izazvao je brojne reakcije u medijima na Otoku tijekom današnjeg dana, a u središtu jedne od njih našao se i Ivan Rakitić.

Hrvatski veznjak je ovaj susret odigrao u dresu Seville, a jedan trenutak prije početka utakmice između njega i Davida De Gee, kolege kapetana s druge strane terena, postao je viralan zbog načina na koji je na njega reagirao veznjak Uniteda Casemiro.

Oduševio je navijače Uniteda

De Gea i Rakitić su se srdačno zagrlili i pozdravili u tunelu, a Casemiro, koji je igrajući za Real bio dugogodišnji rival Rakitiću dok je ovaj nastupao za Barcelonu i Sevillu, to je promatrao vrlo nezadovoljnim pogledom. To su primijetili i fanovi Uniteda koji su odmah zasuli Twitter screenshotom situacije i brojnim komentarima na nju.

"Casemirov pogled je jednostavno fantastičan", "Ovaj čovjek strastveno mrzi Barcelonu i sve vezanu za nju", Odustao je od De Gee", "Pogledajte taj pogled...", "Isuse, pogledajte koliko je Casemiro razočaran u De Geu" i "Roy Keane je vjerojatno sada jako ponosan na Casemira", samo su neki od komentara.