Casillasa pitali da bira između Modrića i Pedrija. Samo se nasmijao

Foto: Profimedia

IKER CASILLAS je za TikTok televizije Movistar+ birao favorite između igrača Reala i Barcelone koji igraju na istim ili srodnim pozicijama. Snimka s izborom Realove legende je viralna i danima nakon El Clasica. 

Zanimljivo je da je najslavniji golman Reala svom sjajnom nasljedniku Thibautu Courtoisu pretpostavio Marc-Andrea ter Stegena iz Barcelone. No, Barcin golman je to zaslužio jer je od 26 prvenstvenih utakmica ove sezone mrežu sačuvao u njih čak 19. Pri tome je primio samo 9 golova.

Što se tiče ostalih dvojbi, Casillas je bio lojalan. Izabrao je Ancelottija ispred Xavija, Benzemu je pretpostavio Lewandowskom, Militaa je stavio ispred Arauja. Zanimljivo je reagirao na pitanje "Modrić ili Pedri?" Casillas se na to nasmijao i odgovorio: "Lukita, uvijek! Pa tu nema dvojbe!"

Pedri (20) je 17 godina mlađi od Modrića, ali je već ključni igrač Barcelone i reprezentacije Španjolske. Fenomenalnog mladog veznjaka Transfermarkt procjenjuje na 100 milijuna eura. 

@movistarplus 😉 El test de #ElClásico a @Iker Casillas. #LaLiga #LaCasaDelFútbol #DeportePlus #RealMadrid #Barça ♬ sonido original - Movistar Plus+

Pročitajte više