Cassano: Gade mi se Allegrijeve laži

Foto: EPA

JUVENTUS se nizom od osam uzastopnih ligaških pobjeda probio na drugo mjesto ljestvice Serie A. Momčad Massimiliana Allegrija u tih osam utakmica nije primila niti jedan gol pa je posljednja 24 boda osvojila uz gol-razliku 14:0. Antonio Cassano nije impresioniran.

Bivši napadač talijanske reprezentacije, Rome, Real Madrida, Intera i Milana nikad nije skrivao da ne voli Allegrijev stil igre, a potvrdio je to ponovno u novom verbalnom napadu na torinski klub i njegovog trenera.

"To je laž i meni se to gadi"

"Allegri govori da idu korak po korak i da je minimalni cilj osvajanje četvrtog mjesta. To je laž i meni se to gadi. On vrlo dobro zna da Juventus i Inter imaju najjače momčadi u ligi i da se moraju boriti za naslov. Nemam ništa protiv drugačijih mišljenja, ali ako mi se laže, onda ću ja reći da mi se to gadi", poručio je Cassano i dodao:

"Juventusovi navijači nisu glupi. Možete vi pričati o gladi i agresiji, ali to su priče za male klubove. Novinari, bivši igrači i prijatelji govore da se Juve vratio. Vratio čemu? Tome da je smeće? Mogu osvojiti sve, no osim u utakmici s Lazijem, oni su bili očajni. Čak i protiv Cremonesea su zaslužili biti poraženi."