Cedevita se u regionalnoj ligi mora iskupiti za Eurokup: "Hemofarm nije lak protivnik"

CEDEVITA se oprostila od Europe porazom kod Bayerna u posljednjem kolu Eurokupa i okreće se regionalnoj ligi u kojoj je sada prioritet nadmašiti prošlogodišnje semdo mjesto i ući u borbu za naslov prvaka.

Za sada Cedeviti ide dobro, s 10 pobjeda u 12 kola drugi su iza euroligaša Maccabija. U petak igraju kod Hemofarma. U sastavu i dalje nema ozlijeđenog Warrena, ali kapetan Baždarić je s ekipom putovao u Munchen, pa u Vršac i bit će na raspolaganju treneru Draženu Anzuloviću.

"Mogu garantirati da će u Vršcu biti drugačiji pristup utakmici nego u Munchenu. Nisam bio zadovoljan angažmanom protiv Bayerna i u sportu se znaju kažnjavati takvi trenuci u narednim ispitima. Ja se nadam da ćemo imati mentalnu čvrstoću da se spremimo za Hemofarm, koji je sve samo ne lagan protivnik u nama izuzetno važnom susretu. Uvjeren sam da će igrači reagirati puno bolje no što su reagirali protiv Bayerna", rekao je Anzulović.

Jedan od najboljih igrača Cedevite u Bavarskoj bio je Vedran Vukušić koji je plijenio upravo voljom i željom.

"Lani smo imali odličan rezultat u Eurokupu, a slabiji u ABA ligi. Nadam se da će se to ove sezone promijeniti pa da ćemo nakon ispadanja iz Europe odigrati sjajno u Jadranskoj ligi. Očekuje nas težak susret u Vršcu, jako bitan za nas i ako se ne ponovi ovaj loš pristup iz Munchena vjerujem da ćemo ostvariti pobjedu. Hemofarm jako cijenim, imaju dobru momčad, dobro su trenerski vođeni, uvijek smo međusobno napaljeni jedni na druge i neće nam biti lako, ali očekujem jednu dobru utakmicu i našu pobjedu koja bi nas učvrstila pri vrhu lige i dala nam krila za dalje."   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.