Celje remiziralo u borbi za Ligu prvaka, banjalučki Borac izgubio od PAOK-a

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

NOGOMETAŠI PAOK-a i Ludogoreca ostvarili su pobjede u prvim susretima drugog pretkola nogometne Lige prvaka. PAOK je u Solunu pobijedio Borac iz Banje Luke s 3:2. Grčki sastav vodio je 1:0 i 2:1, gosti su oba puta izjednačili, no domaćin je početkom drugog dijela zabio i treći gol za pobjedu.

Strijelci za solunski sastav bili su Konstantinos Koulierakis u 17. i 39. minuti te William Troost-Ekong u 51. minuti, dok su za Borac golove zabili Sebastian Herrera u 22. i Enver Kulašin u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela. Hrvatski vratar Dominik Kotarski je branio za PAOK. Uzvrat je 31. srpnja u Banjoj Luci.

Ludogorec pobijedio Dinamo iz Minska

Pobjedu je ostvario i Ludogorec koji je s 2:0 porazio Dinamo iz Minska. Bernard Tekpetey u devetoj i Todor Nedelv u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena zabili su za domaćine. Uzvrat je u mađarskom Mezokovesdu 31. srpnja.

Celje remiziralo, sjajan gol Bobičanca

U susretu između Celja, koje vodi hrvatski stručnjak Damir Krznar, i Slovana iz Bratislave nije bilo pobjednika, završio je 1:1. Sve najvažnije dogodilo se u prvih pola sata susreta. Celje je povelo već u sedmoj minuti preko hrvatskog veznjaka Luke Bobičanca, koji je sjajno zabio iz slobodnog udarca, što možete vidjeti OVDJE.

Samo četiri minute kasnije izjednačio je David Strelec. Gosti su u 30. minuti ostali s igračem manje nakon što je Kyriakos Savvidis dobio direktan crveni karton zbog prekršaja. Bobičanec, bivši igrač Međimurja i Čakovca, igrao je cijeli susret, dok je Ivan Brnić ušao u igru u 85. minuti. Na suprotnoj strani Marko Tolić nije ulazio u igru. Uzvratni dvoboj je za sedam dana u Bratislavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.