Červar: Moram se malo konzultirati pa ću vam reći što mislim o Sanaderovoj ostavci

TROFEJNOG rukometnog izbornika i saborskog zastupnika HDZ-a u proteklom mandatu parlamenta pitali smo kako komentira povlačenje predsjednika Vlade i njegove stranke sa svih partijskih i državničkih funkcija.

"Još mi se dojmovi nisu slegli i kad je do mene došla ta informacija bio sam na jednom drugom sastanku. Moram se malo konzultirati pa ću vam treći što mislim o Sanaderovoj ostavci", rekao je Červar.

Možete li nam reći kakve je osjećaje u vama pobudila ta informacija, jest li bili tužni, žalosni?

"Bilo bi neiskreno da vam sada odmah idem išta govoriti o njegovoj ostavci".

Goluža: Ma sve to stoji da sam HDZ-ovac, ali ne bih komentirao Sanaderovu ostavku

"Rukometaš Slavko Goluža darovao mu je dres svog kluba "Croatia osiguranja", s brojem 25 i sa željom da na taj datum pobijedi u završnoj utakmici", stoji još uvijek na stranicama HDZ-a o susretu HDZ-ovih kandidata sa Zagrepčanima i vrhunskim sportašima koji podupiru HDZ prije posljednjih parlamentarnih izbora.

Međutim, kada smo ga nakon objave o premijerovom povlačenju pitali za komentar, Goluža nije bio raspoložen: "Nemam ja tu šta komentirati".

Imate li nekakav osobni stav kao osoba koja je sudjelovala u promociji HDZ-a?

"Ma sve to stoji da sam HDZ-ovac, ali ne bih komentirao Sanaderovu ostavku"

Branko Grgić: Nemam komentara

Bivši predsjednik Hajduka, koji je s te funkcije "povučen" na mjesto Državnog tajnika u Ministarstvu turizma, također se "branio šutnjom" upitan za komentar odlaska njegov mecene:

"Nemam komentara, doista ne bih htio to komentirati", bilo je sve što je Grgić želio reći.

Ostali istaknuti HDZ-ovi sportaši Niko Kovač, Ivano Balić, Petar Metličić i Perica Bukić za sada nisu se javili na naše pozive, dok je Ćiri Blaževiću, izborniku Bosne i Hercegovine i HDZ-ovom zastupniku u zagrebačkoj Skupštini isključen mobitel.

Z.A.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.