Euro 2020

Češki reprezentativac: Neprihvatljivo je da četvrtfinale Eura igramo u Bakuu

Foto: EPA

ČEŠKI reprezentativac Antonin Barak razočaran je što će njegova reprezentacija u četvrtfinalu Europskog prvenstva igrati u Bakuu u Azerbajdžanu.

Bakuu je najdalja moguća lokacija za Čehe na ovom Euru, a put do tog grada je vrlo skup što otežava dolazak čeških navijača.

"Ovo je neshvatljivo"

Česi su do ove faze natjecanja došli nakon osvajanja trećeg mjesta u skupini D i pobjedom nad Nizozemskom u osmini finala (2:0). Ova reprezentacija je u sudaru protiv Hrvatske u skupini odigrala 1:1, a za protivnika u četvrtfinalu imat će Dansku.

"Žao nam je što ne možemo igrati u bilo kojem drugom gradu umjesto u Bakuu. Naši navijači i naše obitelji ne mogu biti tamo. To je za mene neshvatljivo. To još uvijek ne mogu sažvakati i prihvatiti. Čak i da se, primjerice, igra u Kopenhagenu, opet bismo mogli imati navijače i naše voljene uz sebe. Tada bi utakmica bila drukčija", kazao je Barak čija je reprezentacija tijekom Eura smještena u Pragu.

Češka je u osmini finala imala podršku od sedam tisuća navijača, ali u skupini je također bila uskraćena za veću podršku jer je susrete igrala u Glasgowu i Londonu gdje je potrebna 10-dnevna karantena za češke navijače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.