City završio prvi transfer za novu sezonu. Doveo je hit-igrača La Lige

Foto: EPA

FABRIZIO ROMANO potvrdio je da će Savio Moreira (19) sljedeće sezone igrati za Manchester City. Ofenzivac Girone na posudbi iz Troyesa od ljeta će biti pod vodstvom Pepa Guardiole. Nije poznato kolika će biti odšteta jer je su Manchester City, Girona i Troyes pod istim vlasnikom.

Podsjetimo, Girona je postala dio City Football Groupa 2017. godine. UEFA je tad dozvolila da u europskom nogometu jedna grupacija drži više klubova. Od tada Cityjevi vlasnici podupiru financijski i kadrovski ovaj manji španjolski prvoligaški klub, koji je trenutno na drugom mjestu La Lige.

Šeik Mansour bin Zayed al-Nahyan i Khaldoon Mubarak osnovali su City Football Group i kao prvi klub kupili Manchester City. Momčad s Etihada učinili su najjačom na svijetu i najtrofejnijom u posljednjih desetak godina.

Savio vrijedi 30 milijuna eura prema Transfermarktu, a ove sezone je sjajno lijevo krilo u 28 utakmica zabilo sedam golova te sedam puta asistiralo. Savia krasi sjajna tehnika i brzina i zbog toga je ove sezone nezaustavljiv.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.