RUKOMETNI EURO

Crnogorski mediji: Lavovi su očitali lekciju Hrvatima. Jedna od najvećih pobjeda ikad

Foto: EPA

RUKOMETNA reprezentacija Crne Gore nedavno je iznenadila Sloveniju te pobjedom prošla u drugi krug Europskog prvenstva, a sinoć je isto učinila i protiv znatno jače reprezentacije Hrvatske. Crnogorci su jučer svladali Hrvatsku 32:26, a mi donosimo reakcije tamošnjih medija nakon utakmice.

"Rapsodija u Budimpešti, lavovi očitali lekciju Hrvatima", navodi Radiotelevizija Crne Gore, na koju se nadovezuju Vijesti: "Još jedan povijesni podvig lavova: Hrvatska nadigrana u Budimpešti. Velika pobjeda naše selekcije, jedna od najvećih ikad - savladali su Hrvatsku i najavili da su spremni da se bore za put u završnicu na Europskom prvenstvu."

"Lavovi i dalje briljiraju: Crna Gora silna protiv Hrvatske", piše Antena te dodaje: "Crnogorski rukometaši nastavili su sa sjajnim partijama na Europskom prvenstvu. Nakon Slovenije, lavovi su nadigrali još jednog velikana, selekciju Hrvatske 32:26 za trijumf na startu Glavne runde, a ukupno treći od četiri meča na prvenstvu Starog kontinenta!"

"Momci za ponos: Senzacionalni lavovi razbili Hrvate", navodi Cafe del Montenegro te dodaje: "Bio je ovo još jedan meč za pamćenje izabranika Zorana Roganovića. Naši momci sada imaju dva boda, Hrvati su ostali na nuli!" 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.