MMA

Cro Cop i Robocop treniraju zajedno. Fanovi oduševljeni fotografijom

Foto: Facebook Roberto Soldić

NAJBOLJI hrvatski MMA borac svih vremena Mirko Filipović "Cro Cop" i najbolji aktivni hrvatski MMA borac Roberto Soldić "Robocop" odradili su zajednički trening. Na svojim društvenim mrežama obojica su podijelila zajedničku sliku i tako u vrlo kratkom vremenu skupila brojne lajkove i reakcije.

Prije dvije godine pojavila se priča da Cro Cop i Soldić nisu u najboljim odnosima. Obojica su opovrgnula da su u ikakvom sukobu, iako je Cro Cop maknuo Soldića s liste prijatelja na Facebooku jer mu je, kako je tada rekao, bilo dosta gledanja Soldićevog prepucavanja s drugima. Soldić je nakon toga izjavio da misli da je Cro Cop samo tražio razlog da ga makne.

Iščekuje se Soldićev odlazak u UFC. Potvrde još uvijek nema

Ipak, ako je ikakvih razmirica i bilo, sada možemo zaključiti da su razriješene, na oduševljenje mnogobrojnih Cro Copovih i Soldićevih fanova. Inače, Soldić je prije dva tjedna na društvenim mrežama podijelio članak s poljskog portala lowking.pl, koji govori kako hrvatska MMA zvijezda napušta KSW i odlazi u UFC.

Nakon toga nije došla ni službena potvrda ni demanti te informacije, a isti je portal izvijestio da KSW Soldiću, svom prvaku u velteru i srednjoj kategoriji, nudi cifru od čak milijun eura za četiri borbe da ostane. Trenutni ugovor s poljskom borilačkom organizacijom Soldiću traje do srpnja ili još jedne borbe ako se ona dogodi prije sedmog mjeseca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.