Čudesni Pešić i Šime Ivić srušili aktualnog rukometnog prvaka Europe

DANAS je odigrano sedam utakmica rukometne Lige prvaka. Rukometni zaljubljenici mogli su uživati u sjajnim dvobojima.

Bjeloruski Meškov Brest na domaćem terenu srušio je aktualne prvake Europe, francuski Montpellier 26:23, uz sjajnog hrvatskog vratara Ivana Pešića koji je imao 15 obrana te je proglašen igračem utakmice, Šime Ivić je zabio tri gola, dok se Sandro Obranović nije upisivao u strijelce. Meškov je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto skupine A nakon dva odigrana kola, aktualni prvaci su na sedmom mjestu bez bodova.
 

Vardar je u Skoplju pobijedio Kristianstad 33:25 na krilima Ivana Čupića sa sedam pogodaka, Igor Karačić je dodao tri gola. Makedonski prvak nalazi se na prvom mjestu skupine A, Kristianstad je posljednji.

Sjajna utakmica viđena je u Barceloni. Katalonski div slavio je protiv mađarskog velikana Veszprema 31:28. Najbolji kod Barce bio je Mortensen sa sedam golova, u mađarskom sastavu istaknuo se Dragan Gajić s devet golova, Manuel Štrlek je dodao tri.

Kielce je nakon preokreta upisalo bodove protiv njemačkog Löwena (35:32). Najbolji u redovima poljskog prvaka bio je Luka Cindrić s pet golova i tri asistencije. Marko Mamić i Filip Ivić nisu igrali za poljsku momčad.

 

Rezultati by SofaScore

U skupini C Čehovski Medvedi izgubili su protiv Sportinga 22:23. Tatran Prešov na čijoj klupi sjedi Slavko Goluža upisao je pobjedu nad Silkeborgom 26:24.

 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.