EUROPSKO U-21 PRVENSTVO

Jones je nasrnuo na hrvatske igrače nakon ispadanja Engleza. Ovo je njegov komentar

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

POJEDINCI u redovima engleske U-21 reprezentacije nisu se mogli smiriti nakon utakmice protiv hrvatskih vršnjaka koje su pobijedili 2:1, ali i nakon koje su ispali iz europskog U-21 prvenstva. Pogodak Domagoja Bradarića u sudačkoj nadoknadi razlog je zbog kojeg je Hrvatska izborila plasman u četvrtfinale, a Engleska završila nastup.

Dok je trajalo veselje igrača Igora Bišćana, neki igrači iz suparničke momčadi teško su se mirili s raspletom situacije u grupi, a Liverpoolov veznjak otišao je najdalje u svom bijesu. Zbog fizičkog nasrtaja na hrvatske igrače, u kojem ga nije moglo smiriti nekoliko ljudi iz engleskog stručnog stožera, čak je i nakon susreta zaradio crveni karton.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TUČNJAVU NAKON UTAKMICE

Izbornik mladih Engleza Adrian Boothroyd je poslije utakmice izjavio da su stvari eskalirale nakon što je hrvatska reprezentacija započela slavlje među nekim engleskim nogometašima, zbog čega su strasti uzavrele. Dodao je tada da ne zna zbog čega je Jones pocrvenio.

Kasnije se putem društvenih mreža oglasio i sam Liverpoolov nogometaš. Napisao je da je ovakav rasplet Eura za njega teško prihvatljiv i dodao da treba ići dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.