HNL

Danci pišu da se Ante Erceg vraća u HNL: "On je adut u utrci za titulu"

Foto: EPA

ANTE ERCEG blizu je povratka u HNL. Danski Tipsbladet piše da je Erceg ponovno na meti Hajduka koji na zimu želi pojačati napad kako bi nastavio lov na Dinamo.

Navode kako bi upravo Erceg mogao biti glavni adut u utrci za titulu.

Erceg je godinu i pol dana nosio dres splitskih Bilih, da bi ga u zimu 2018. prodali u redove Shabab Dubaija za 1,5 milijuna eura.

Nakon samo šest mjeseci u Aziji, vratio se u Europu i kao slobodan igrač potpisao za Brondby s kojim je ugovorom vezan do 2022. godine. 

Danci su imali velika očekivanja od njega nakon potpisa.

"Antu Ercega temeljito pratimo već godinu dana pa znamo što dobivamo. Osjetili smo i na svom tijelu kako je Ante ubojit napadač prošlo ljeto, vrlo je agresivan i brz te ima dobru završnicu. Nakon dviju utakmica protiv Hajduka, pregovarali smo oko njegovog dolaska, no ekonomski nije bilo pogodno za nas. Sada je došao kao slobodan igrač, što znači da ne bi bio ovdje da to nije želio", poručili su iz danskog kluba.

Ercegova tržišna cijena u drastičnom je padu u posljednjih godinu dana pa je tako od ljeta 2017. do današnjeg dana vrijednost ovog brzonogog krilnog napadača pala za 1,35 milijuna eura na 400 tisuća eura. 

Ove sezone za Brondby je odigrao samo 59 minuta i mogao bi pristati na potencijalnu ponudu Hajduka kako bi se vratio u prvu postavu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.