Dao je otkaz u Zvezdi i otišao u Italiju. Nakon 30-ak dana traži se zamjena za njega

Foto: Profimedia

POČETKOM listopada, mjesec i pol nakon što je dao otkaz u Crvenoj zvezdi, Dejan Stanković postao je trener Sampdorije. Samo 30-ak dana kasnije talijanski mediji pišu o tome da je na rubu otkaza i navode da bi ga na klupi momčadi u zoni ispadanja iz Serie A mogao zamijeniti Claudio Ranieri.

Srpski velikan talijanskog nogometa, koji je taj status zaslužio ključnim ulogama u trofejnim momčadima Lazija i Intera od 1998. do 2013., vratio se nedavno u Italiju na prvu samostalnu trenersku gažu otkako je prije osam godina bio pomoćni trener u Udineseu.

Osvojio četiri boda od 21 mogućeg

Kao trener Sampdorije vodio je zasad sedam ligaških utakmica. Uz pobjedu protiv Cremonesea i remi s Bolognom, upisao je poraze od Rome, Intera, Fiorentine, Torina i Leccea, s tim da ni u jednoj od tih utakmica njegova momčad nije zabila gol.

Kao želja kluba spominje se Claudio Ranieri, no upitno je koliko je ta želja realna jer je 71-godišnji stručnjak već odbio Sampdoriju kad je klub smijenio Marca Giampaola, odnosno prije Stankovićevog dolaska. Ranieri je vodio Sampdoriju od 2019. do 2021. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.