De Boer o Barcinoj zvijezdi: Sad shvaćam zašto se on ne sviđa Guardioli

Foto: EPA

JOAO CANCELO (29) od ove sezone igra u Barceloni kao posuđeni igrač Manchester Cityja. Portugalski bek poznat je po sjajnoj igri prema naprijed, no u obrani je prilično neodgovoran. To je jedan od razloga zašto ga se Pep Guardiola odrekao pretprošle zime, kada ga je poslao na posudbu u Bayern. Nijemci ga također nisu htjeli zadržati i Cancelo je od prošloga ljeta u Barceloni.

Ondje je dosad odigrao 36 utakmica kroz 2867 minuta. Zabio je četiri pogotka, a ima i četiri asistencije. U sinoćnjem porazu od Real Madrida 3:2 Cancelo se nije proslavio igrom u obrani, što su posebno prokomentirale nizozemske legende Frank De Boer i Marco Van Basten. De Boer je o Cancelu rekao: "Sad shvaćam zašto se Guardioli ne sviđa Cancelo. Taj čovjek igra neki svoj nogomet i misli samo na to što uraditi s loptom. K vragu, ti si defenzivac."

Van Basten je dodao: "Čudo je da Cancelo s 29 godina i dalje ponavlja takve greške u obrani." Barcelona i dalje razmišlja hoće li na kraju sezone otkupiti Portugalca koji je prije dvije godine vrijedio 70 milijuna eura. Njegova trenutna cijena prema Transfermarktu je 30 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.