Dinamo je kupio jednog od najboljih HNL napadača. Od transfera nije zabio gol

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

CENTARFOR Varaždina Fran Brodić odigrao je cijelu utakmicu protiv Slaven Belupa, u kojoj je klub iz Koprivnice pobijedio 3:2. Otvoreno je tako 11. kolo SuperSport HNL-a, u kojem je Brodić ponovo bio bez pogotka. Napadaču Varaždina to je već četvrta uzastopna utakmica da nije dao gol. Prethodile su utakmice protiv Gorice, Osijeka i Istre.

Početak sezone bio je znatno drugačiji. U prva četiri kola Brodić je zabio čak pet golova. Najprije Gorici pa Slavenu, dva je zabio Lokomotivi te jedan Rudešu. Svoj posljednji ovosezonski pogodak zabio je Rijeci na Rujevici u remiju 2:2. Tako je stigao do brojke od šest pogodaka, što ga je činilo drugim strijelcem lige, iza Mije Caktaša, koji je zabio sedam.

Par dana nakon tog pogotka na Rujevici Brodić je napravio transfer života - potpisao je za Dinamo. Zagrebački klub uplatio je Varaždinu pola milijuna eura te je dogovor bio da 26-godišnji centarfor ostane na posudbi do kraja ove sezone. Sa šest pogodaka Brodić je još uvijek drugi strijelac SuperSport HNL-a.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.