Predsjednik Neftchija ljut na suca: Zašto ovakvima daju suditi važne utakmice!?

AZERBAJDŽANCI nisu bili zadovoljni nakon utakmice na Maksimiru i poraza od Dinama 3:0, ali igrači su složni da će u uzvratu pokušati napraviti nemoguće.

Neftchi je porazom od Dinama spustio Azerbajdžan za jedno mjesto na Uefinoj ljestvici. Pretekla ih je Slovenija koja ima 5,624 boda, dok su Azeri na 37. mjestu sa 5,457.

> Krstanovićev debi iz snova: Pogoci za mamu i tatu

> Jurčić dijeli aplauze, trener Neftchija bjesni zbog "gola iz ofsajda i poklonjenog penala"

> Video - Stamenković: Ništa se ne može usporediti s atmosferom na Marakani

> Uzvrat će biti formalnost: Dinamo iskažnjavao Neftchi i zakoračio u treće pretkolo!

> Razbijeno kavkasko prokletstvo, za nešto više potrebni su bokovi i Sammir


Sadikhov: Stamenković nije ni taknuo Dinamovog napadača

Predsjednik Neftchija Sadikh Sadikhov bio je nakon utakmice jako ljut na suca Anthonyja Gauthiera.

"Penal je bio kontroverzan. Stamenković mi je nakon utakmice rekao da nije taknuo Dinamovog napadača. Ne razumijem zašto takvim sucima daju suditi važne utakmice", rekao je za Azerisport.com.

Georgievski: Nisu mi se svidjele uvrede Stamenkoviću sa tribina

Neftchijev branič Slavčo Georgievski žali za prilikama svoje momčadi, ali nije se pomirio s ispadanjem iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

"Izgubili smo jer nismo iskoristili svoje prilike. Dinamo nam nije zaprijetio 35 minuta, a čak su i navijači počeli negodovati. Promašili su dosta prilika. Dinamo je mogao i bolje odraditi posao. U Bakuu ćemo igrati na sto posto, dati sve od sebe. Mislim da se nije dogodilo ništa strašno. Nismo odustali, Neftchi može prirediti iznenađenje. Samo Bog zna kako će ovo završiti", rekao je Makedonac koji je također prigovorio zbog sudačkih pogrešaka.

"Znali smo dobro igrati protiv Dinama. Prvi gol zabili su nam iz ofsajda, a treći iz nepostojećeg penala. Stamenković nije dirao igrača", rekao je Georgievski i dodao: "Nije mi se svidjela reakcija navijača koji su zviždali i vrijeđali Stamenkovića".


Stamenković: Neftchi može nadknaditi 3:0

Srpski vratar Stamenković otkrio je kako smatra da penal nije trebao biti dosuđen: "Nisam taknuo Krstanovića, pao je. Nagazio mi je na ruku, ali nisam ga taknuo."

"Igrat ćemo u Bakuu na pobjedu. Ne mislim da smo slabi, Dinamo nas je slomio prvim golom, ali do tada nisu imali nikakve prilike. Da nisu zabili tri, bilo bi nam puno lakše pobijediti u uzvratu. Ovako moramo napraviti nešto što u nogometnu nije često. Imamo 30 posto šanse. Nadam se da ćemo imati sreće na svom terenu. Neftchi može nadoknaditi 3:0", zaključio je Stamenković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.