Dinamova ambulanta: Jurčić se nada oporavku Butine, Lovrena, Badelja i Mandžukića

IAKO je Dinamo na kraju slavio s rutinska četiri komada u mreži Međimurja, Kruni Jurčiću danas u Čakovcu nije bilo lako. Zabrinjavajuće blijeda "krvna slika" njegovih pulena nakon prvih 45 minuta natjerala je Zdravka Mamića da mu na poluvremenu upadne u svlačionicu, a to je bio samo šlag na tortu ionako lošeg dana za Dinamovog trenera.

Jurčić je, naime, u Međimurje stigao osjetno hendikepiran. Utakmicu je morao propustiti ponajbolji Dinamov igrač Marijo Mandžukić, a u posljednji tren su se pojavile još neke ozljede. Zatezanje u preponama osjetio je Lovren pa je Jurčić morao ugurati u sastav Roberta Kovača kojeg je planirao odmarati za važnu utakmicu protiv Temišvara.

U posljednji tren stigla je informacija da ne može igrati ni Tomo Butina. Iskusnom je vrataru jutros izvađena krv iz koljena, a Jurčić si nije mogao dopustiti rizik da se njegova ozljeda pogorša. Butina će mu protiv Temišvara biti potreban pa je neočekivanu šansu dobio junior Domagoj Picak koji je u Čakovcu primio gol, ali ne svojom krivicom, a drugih intervencija osim toga nije ni imao.

Sreća nije Jurčića mazila ni za vrijeme utakmice. Već nakon pola sata igre morao je zamijeniti najvažnijeg igrača Dinamovog veznog reda, Milana Badelja. Informacija o težini njegove ozljede za sada nema informacija, ali u štabu modrih nadaju se da će svi igrači biti oporavljeni na vrijeme da se suprotstave Temišvaru. Pitanje je samo, u kakvoj će formi dočekati Rumunje...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.