Dinamova zvijezda za doček Nove godine nastupa kao DJ u jednom riječkom klubu

Foto: Screenshot (YouTube)

DINAMOV napadač Josip Drmić (30) nastupat će na jednom novogodišnjem dočeku u Rijeci. Drmić nastupa pod pseudonimom DJ Magi, a u najavi događaja piše: "DJ Sheko i DJ Magi rasplesat će podij najpoznatijim R’n’B, Hip Hop, Reggeaton i BLKN trap hitovima, a binu će zapaliti ekskluzivni plesni performance. Poseban gost večeri je Gidra iz popularne hrvatske rap grupe Connect koji će dodatno zapaliti atmosferu."

Drmić ima turbofolk pjesmu

Drmiću ovo nije prvi izlet u glazbeni svijet. Početkom siječnja ove godine izašla je njegova turbofolk pjesma sa zadarskom pjevačicom Oliverom Matijević. Tada je na Instagramu napisao: "Kao što mnogi znaju, ja sam netko tko je otvoren za sve, a pogotovo kad je muzika u pitanju, tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam dio ovog projekta."

Nije standardan u Dinamu

Švicarac ove sezone nije u pravoj formi u Dinamu. Za momčad Ante Čačića nastupio je 28 puta i zabio osam golova te dodao pet asistencija. Uglavnom nije bio prvi izbor trenera, a nakon jedne europske utakmice kritizirao je Čačićev pristup.