Dinamovac prekinuo posudbu nakon što ga je trener izvrijeđao pred svima

Foto: Profimedia

LUKA MENALO (28) u siječnju je iz Dinama otišao na posudbu u Celje, s kojim je osvojio naslov prvaka. Tada su klub vodili Damir Krznar i Mihael Mikić. No nakon što je Celje prošlo kvalifikacijsko pretkolo Lige prvaka izbacivši estonsku Floru ukupnim rezultatom 7:1, hrvatski dvojac dobio je otkaz. Slovenci su doveli španjolskog trenera Alberta Rieru, koji je vodio francuski Bordeaux. Kako je taj klub bankrotirao, španjolski je trener postao slobodan i dobio posao umjesto hrvatskog dvojca. 

No početak sezone nije bio najbolji za Celje. Posljednji poraz stigao je u nedjelju kad su kod kuće izgubili od Primorja. Prema pisanju slovenskog portala Ekipa24., koji se poziva na pouzdane izvore u klubu, Španjolac je svoj bijes iskalio na Menalu.

Navodno mu je pred svima rekao da je najslabija karika ekipe i da zbog njega djeca zaposlena u klubu nemaju što jesti. Prema pisanju istog izvora, Menalo je ostao šokiran i istog je trenutka otišao do čelnih ljudi kluba te raskinuo posudbu i vratio se u Zagreb. Rekao je da odlazi ako je on jedini problem kluba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.