Dinamovci na Fejsu: Mi dočekujemo velikane, a drugi Rozgu i klapu Intrade

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige. Nakon pobjede 1:0 u Sevilli, u uzvratu su na svom stadionu odigrali 1:1 protiv Betisa.

Dinamo je nakon utakmice objavio status na Facebooku s porukom "europski Dinamo", a ispod su se javili navijači oduševljeni igrom i zalaganjem igrača hrvatskog prvaka. 

"Doktorski pripremljena utakmica od strane Jakirovića, a igrači su dali 120% svojih mogućnosti! Ogromna količina trke i borbe! Još jedna velika europska pobjeda, budimo ponosni! Dok mi čekamo nove europske velikane na Maksimiru, drugi čekaju nastup klape Intrade i Jelene Rozge", "U nedjelju se lomi prvenstvo!! Rijeka mora pasti", "Atomski Dinamo!", "Čestitke za borbenost, tako se igra srcem za naš klub", "Ovo je pravi Dinamo", "Čestitke svima, ali Hoxha i Kaneko su spektakularni", samo su neki od komentara oduševljenih navijača.

Dinamu je u komentarima čestitala i Cibona, kao i slovenski biatlonac Jakov Fak. Hrvatski prvak će na ždrijebu u petak od 13 sati saznati suparnika u osmini finala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.