Dinamu će u sljedećoj utakmici nedostajati četiri igrača

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DINAMO nakon velike pobjede od 3:0 protiv Qarabaga u play-offu Lige prvaka ove subote od 20:30 igra na Maksimiru protiv Gorice. Modri su prvi u SuperSport HNL-u te zasad imaju stopostotan učinak ove sezone. Uoči utakmice s Goricom konferenciju za medije održao je trener Dinama Sergej Jakirović.

"Puno igrača je otišlo, znam jer mi je kum trener tamo.. Izmjenjujemo iskustva, nije mu lako, puno se toga promijenilo. Došli su neki novi klinci, mladi, željni dokazivanja, treba vremena da to sjedne na svoje mjesto i da oni pohvataju zahtjeve prve lige. Sigurno da će doći tu igrati kao Istra i Šibenik, skupo platiti svoju kožu. Moramo biti maksimalno fokusirani i očekujem da tako i bude", rekao je Jakirović.

Četiri igrača će nedostajati protiv Gorice

"Stanje u momčadi je dobro. Nema nam Perkovića i Perića, a Ademi i Ristovski će također preskočiti ovu utakmicu u nadi da će nam u srijedu moći dati ruke. Nećemo tu ništa komplicirati, a svi ostali su na dispoziciji.

Zarotirat ćemo sigurno par pozicija i iskazati povjerenje ostalim igračima, ti dečki dobro treniraju, nemamo nimalo bojazni da to neće biti kako treba. Moramo im dati minutažu i pokazati da vjerujemo u njih. Imat ćemo na klupi i mladih igrača, a sve ćemo odrediti danas nakon treninga, kada vidimo tko je svjež", rekao je Dinamov trener.

UEFA je dozvolila Dinamovim navijačima odlazak na gostovanje

"Povratak navijača nam je poticaj. Daju nam ogromnu podršku, uvijek su iza nas. I naša je obaveza da budemo dobri na terenu. Jako su nam nedostajali prošle sezone u europskim utakmicama, nedostajao je onaj huk, bez obzira koliko ih dođe, znali su nadglasati i domaće navijače", rekao je Jakirović.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.