hnl

Direktor Slavena: Bila je to klasična egzekucija s dva metka u glavu

Foto: Saša Miljević / PIXSELL

ZVONIMIR ŠIMUNOVIĆ, direktor Slaven Belupa, ogorčen je suđenjem u porazu njegove momčadi 2:1 kod Istre u 17. kolu HNL-a.

Slaven je vodio do 79. minute utakmice klubova koji se bore za opstanak, da bi onda Istra do kraja preokrenula s dva penala. 

Facebook Slavena prenosi Šimunovićev komentar: "I nakon prospavane noći dojam je isti, u Puli se dogodila klasična egzekucija s dva metka u glavu. Ne znam samo čime i od koga motivirana. I sad će po dobrom starom običaju krenuti 'spašavanje vojnika Ryana' pričama o kontaktu, intenzitetu i ostalim floskulama koje se po potrebi izvlače u ovakvim situacijama… 

Razumijemo da određene situacije tijekom utakmica svi vidimo na svoj način, razumijemo i različite sudačke kriterije, pa i sitne pogreške koje svi kao ljudi činimo, ali na sinoćnji cirkus u režiji glavnog suca uz asistenciju ekipe iz VAR sobe jednostavno ne smijemo i ne želimo šutjeti. Svaka im čast na vrhunski odrađenom poslu."

Sudac utakmice bio je Igor Pajač. Pomagali su mu Goran Loparac, Marko Stolnik i Tomislav Bionda. U VAR sobi bili su Marko Matoc i Jerko Crnčić.

Pajač je prvi penal za Istru dosudio nakon duge provjere snimke, a Van Bruggenovo udaranje Tomaševića laktom označio je prekršajem za kazneni udarac. Minutu prije kraja je također dosudio jedanaesterac za Istru nakon dvoboja Mlinara i Gržana. Gosti su prosvjedovali i tražili da Pajač i ovaj put pregleda snimku, ali on to nije napravio jer mu iz VAR sobe to nisu predložili.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.