NOVAK ĐOKOVIĆ

Đoković nakon ispadanja na Mastersu: Ostao sam bez snage i nisam osjećao noge

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ izgubio je u meču drugog kola turnira iz Masters 1000 serije u Monte Carlu. Nakon što je u prvom kolu bio slobodan, u drugom je vodeći tenisač svijeta za suparnika imao španjolskog predstavnika Alejandra Davidovicha Fokinu, koji ga je svladao sa 6:3, 6:7(5), 6:1.

Nakon poraza Đoković je rekao da se nije osjećao dobro i da mora vidjeti o čemu je riječ.

"Nije mi se svidjelo kako sam se fizički osjećao u trećem setu. Jednostavno, u potpunosti sam ostao bez snage. Nisam mogao ispratiti duže razmjene udaraca. Mislim, ako ne možeš ostati u dužem meču u kojem ne osjećaš noge, pobjeda je nemoguća misija. Razgovarat ću sa svojim timom i vidjeti razloge zašto se ovo dogodilo. Nadam se da će sljedećeg tjedna u Beogradu biti bolje", rekao je nakon poraza.

Pohvalio je protivnika, 46. igrača na ATP listi.

"Želim čestitati Alejandru jer je bio bolji igrač, mislim da je uspio pronaći bolji ritam u prva dva seta. Visio sam tijekom cijelog meča i zaista sam morao juriti rezultat. Prije nekoliko dana sam rekao da znam kako će mi trebati neko vrijeme da dođem do bolje forme na zemljanoj podlozi. Gledajući povijest, uvijek je to bio slučaj. Nikada na tim turnirima nisam igrao dobro na početku."