KSW U ZAGREBU

Dogovoren veliki obračun hrvatskog i bh. borca u Areni: "Ovo će biti nabadanje"

Foto: KSW

BLIŽI se veliki borilački spektakl u Areni Zagreb, 9. studenog u Zagreb stiže KSW, najjača europska borilačka organizacija.

Poljaci su okupili najbolje borce iz regije, a danas je potvrđena borba najboljeg hrvatskog teškaša, 29-godišnjeg Ante Delije i 39-godišnjeg bh. borca Denisa Stojnića koji se u UFC-u borio s bivšim prvakom Cainom Velasquezom.

“Dat ću sve od sebe da donesem pojas u moju jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu i u moje Sarajevo. Erko Jun i ja ćemo ponosno nositi bosansku zastavu u Zagrebu. Uz Božju pomoć dignut ćemo je iznad glava kada budemo izlazili kao pobjednici. Želim se zahvaliti KSW-u za ovu priliku i što vjeruju u mene te mom menadžeru Ivanu Dijakoviću i mom Golden Glory Teamu. I za kraj ću reći ‘I’m back’ i vidimo se u Zagrebu”, izjavio je Stojnić u intervjuu za Klix.ba.

Ova borba je dočekana s oduševljenjem u regiji. Javio se i crnogorski borac Vaso "Psihopata" Bakočević i napisao na Instagramu: "E ovo će biti pravo nabadanje."

Stojnić u karijeri ima 16 borbi, od toga 13 pobjeda i tri poraza, od toga su dva u UFC-u. Poražen je od Velasqueza i Stefana Struvea.

Delija u karijeri ima 19 borbi, od toga 16 pobjeda. Dolazi iz Cro Cop teama. Svakodnevno trenira u dvorani Mirka Filipovića.

Denis Stojnić je široj javnosti poznatiji po tome što je u siječnju ove godine ispred svog kluba prebio muškarca kojeg je uhvatio da tuče djevojku.

 


 

"Kada sam vidio videonadzoru Doriana Gra da ogromni muškarac, čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu šakom u glavu, odmah sam istrčao i tako reagirao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku ispratili do taksija, a ona nije željela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost, u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer to su nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol", kazao je Stojnić za portal Klix.ba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.