Dojučerašni napadač Žiline Vladavić: Hajduk sigurno prolazi Slovake

ADMIR VLADAVIĆ, reprezentativac Bosne i Hercegovine i donedavno član Žiline prokomentirao je skorašnji susret Hajduka i slovačkog kluba.

Vladavić je gledao susret Žiline i Senice, koji je Žilina pobijedila sa 3:0: "Žilina je dosta lošija u odnosu na prošlu sezonu. Nisu pokazali puno dobrih stvari, a Senica je stvarno loša tako da krajnji rezultat ne čudi".

"Hajduk je kvalitetnija momčad i sigurno će proći u iduću rundu. U Žilini nema igrača koji sam može stvoriti razliku. Jež nije igrač koji može riješiti utakmicu. Ima dobar šut, i dobro izvodi prekide, ali mislim da Hajduku ne može napraviti štetu", dodao je u razgovoru za SD Vladavić koji je 2005. godine, kada je Hajduk vodio Blaž Slišković, bio nadomak od bijeloga dresa.

I igrači Žiline svjesni su koliko je Hajduk težak protivnik.

"Bit će to jedan vrlo zahtjevan susret za nas, sasvim drugačiji od ovog sa Senicom. Nema dvojbe da je Hajduk puno kvalitetniji protivnik i da ćemo trebat biti vrlo oprezni", rekao je za slovačke medije strijelac gola u prvenstvenom susretu protiv Senice David Kobylik.

"Nakon što smo pogledali videozapise Hajdukovih susreta shvatili smo koliko smo dobili nezgodnog protivnika, pogotovo na domaćem terenu. Ipak, vjerujem da ćemo slaviti", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.