Donnarumma je u 10. minuti bio isključen. Enrique: Napravio je što sam ga zatražio

Foto: Profimedia

PARIS SAINT-GERMAIN je u jučerašnjoj utakmici 14. kola francuskog prvenstva pobijedio Le Havre s 2:0. Golove u utakmici, u kojoj je PSG od 10. minute odigrao s igračem manje zbog isključenja golmana Gianluigija Donnarumme, postigli su Kylian Mbappe i Vitinha.

Talijanski reprezentativni vratar isključen je u ranoj fazi susreta, nakon što je izvan svog kaznenog prostora visoko podignutom nogom kopačkom po licu okrznuo suparničkog igrača Josuea Casimira. Glavni sudac te utakmice bio je Bastien Dechepy, a odluku o Donnarumminom isključenju donio je bez puno razmišljanja.

VIDEO: Arena Sport

Enrique: Ja od njega tražim da pokriva prostor

Za komentar Donnarumminog starta upitan je PSG-ov trener Luis Enrique. Krivicu za Donnarummin crveni karton preuzeo je na sebe.

"Nemam problema s time što je Gigio napravio. Taj incident više ukazuje na problem u obrambenoj liniji nego na vratarski problem, a ja sam taj koji od golmana traži da pokriva prostor. Ako je netko kriv, ja sam kriv. Uglavnom ovakve stvari prolaze dobro. Moja je greška kad ne prođu dobro. Gigio je napravio ono što sam od njega tražio", rekao je Enrique.