Duvnjak je udario Danca šakom u vrat. Pogledajte video koji to otkriva

Foto: Pixsell, Profimedia

HRVATSKA rukometna reprezentacija remizirala je s Danskom 32:32 u ključnoj utakmici u borbi za četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Burni i dramatični meč obilježio je niz takvih situacija, ali najviše ona u kojoj je hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak opasno faulirao dansku zvijezdu Mathiasa Gidsela.

Pri rezultatu 6:5 za Hrvatsku naši su reprezentativci ostali s igračem manje, a odmah u idućem napadu je Domagoj Duvnjak ružno startao na Gidsela. Otkriva to snimka situacije. Ona pokazuje da su neopravdane optužbe na račun Gidsela da se potom teatralno valjao nastojeći ušićariti isključenje Duvnjaka, kao i ljutnja na njega zato što je odbio Duvnjakovu ruku pomirenja nakon što je došao sebi. Duvnjak je naime Gidsela udario šakom u vrat. To je jako opasan start i kažnjiv izravnim isključenjem do kraja utakmice, čak i u kontaktnom sportu kao što je rukomet.

Nakon utakmice je poručio da je već navikao na takve poteze od Duvnjaka, a u razgovoru za danske medije je pojasnio zašto nije prihvatio Duvnjakovu ispriku. "I kad mi je to napravio u njemačkom prvenstvu, također je bilo jako puno isprika nakon toga. Oni su takvi. Znaju vrlo dobro da ovako moraju igrati protiv nas, a onda se nakon utakmice žele ispričati i nama i sucima", rekao je Gidsel.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE DUVNJAK UDARIO GIDSELA

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.