Duvnjak: Spustili smo se malo na zemlju. To je možda i dobro

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija je u 2. kolu Europskog prvenstva odigrala samo 28:28 s Austrijom. No momčad Gorana Perkovca i dalje sve ima u svojim rukama i pobjedom protiv autsajdera Rumunjske će se plasirati u drugi krug. O susretu Španjolske i Austrije ovisi hoće li u drugi krug prenijeti jedan ili dva boda.

Domagoj Duvnjak: Spustili smo se na zemlju. To je možda i dobro

Jako teška utakmica. Krenuli smo sjajno, imali smo 5:1... Nakon onog uragana protiv Španjolske smo se spustili na zemlju i možda je to dobro. Imali smo par napada da prelomimo utakmicu, kasnije smo vodili i tri gola razlike, ali to je rukomet. Čestitam Austrijancima.

Mario Šoštarić: Šteta za Martinovića...

Austrija je odlična ekipa, radili su pametne faulove, prekidali naše akcije i bili su uspješni u tome. Dobro su igrali sedam na šest, golman im je dobro branio i nismo imali puno rješenja. Austrija ima odlične šutere izvana i radili su nam dosta problema.

Trčali smo im u leđa, pokušavali smo sve, ali se nismo uspjeli odvojiti. Imali smo 5-1, ali su se vratili i onda se igralo gol za gol. Ostaje žal, idemo dalje i sve je u našim rukama. Šteta za Martinovića, ima odličnu sezonu i sigurno će nam puno faliti. Ali nemojmo preuranjeno razmišljati, vidjet ćemo što će pregledi pokazati. On će sigurno igrati ako će moći.