Dybala je odbio saudijsko bogatstvo. Usred noći mu navijači Rome došli pred kuću

Screenshot: Twitter

PAULO DYBALA izveo je ono što ne bi napravila velika većina nogometaša. Odbio je najmanje 75 milijuna eura, koliko bi za tri godine dobio od saudijskog Al-Qadsiaha, kako bi ostao u Romi za 11 milijuna eura bruto do kraja sezone i ugovora. Ali, navedeni iznos u Italiji bi dobio ukupno, s plaćom i maksimalnim bonusima te umanjen za porez. S druge strane, u Arabiji su mu ponudili 25 milijuna eura godišnje samo plaće, bez premija i bonusa. 

Dybala je prvo prihvatio ponudu Saudijaca

"Senzacionalno. Dybala je rekao ne na ponuđenih i dogovorenih saudijskih 75 milijuna eura. To je otkrio objavom na društvenim mrežama: "Hvala Roma, vidimo se u nedjelju", piše Gazzetta dello Sport i otkriva detalje nevjerojatnog obrata: "Dybala je prvo prihvatio fantastičnu ponudu saudijskog kluba, nakon čega su slijedili pregovori Al-Qadsiaha i Rome. Saudijci su Talijanima nudili odštetu od 3 milijuna eura i bonuse. To je daleko manje od 12 milijuna, koliko je bila klauzula u Dybalinom ugovoru do kraja prošlog mjeseca. Ali, Roma ga je ipak odlučila pustiti jer dovela ga je prije dvije godine bez odštete, a ugovor mu završava idućeg ljeta te, što je najvažnije, Dybala je htio otići.

Kad se došao oprostiti od suigrača i trenera, navijači su ga ovako dočekali

U isto vrijeme on se u kampu u Trigoriji grlio i opraštao od suigrača i trenera, pri čemu je bilo suza. Ispred kampa okupili su se navijači, koji su ga molili da ostane. Dolazilo ih je sve više, kao što su njihove molbe bivale sve glasnije i brojnije na radijskim emisijama i društvenim mrežama. Dybala je zbog svega obavijestio klubove da će uzeti par sati time-outa kako bi definitivno odlučio što će. Odabrao je ipak ostanak u Romi iako u novoj sezoni nema zajamčeno mjesto u momčadi."

Prelomio je da ipak ostaje. Romanisti su mu onda nahrupili pred kuću

Kada su navijači čuli što je Dybala odlučio, usred noći nahrupili su ispred njegove kuće u Rimu te mu skandirali i slavili ga. Dybala je na to izašao u dvorište i pozdravio ih, na što su dakako još više poludjeli od sreće. Dybala je došao u Romu u ljeto 2022. nakon što Juventus nije htio produljiti ugovor s legendom koja je u klubu provela sedam godina. Navijači Rome od početka su obožavali Dybalu. Čim je potpisao za Romu, srušio je rekord prodanih dresova u jednom danu, koji je u Italiji držao Cristiano Ronaldo po dolasku u Juventus. Argentinski ofenzivac je za Romu u 78 utakmica postigao 34 i namjestio 18 golova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.