Džeko poručuje: Nemamo se mi što osvetiti, u Lisabon idemo izboriti Euro

NA BILINOM POLJU reprezentacija Bosne i Hercegovine dvaput je propustila matirati Portugal. Ibišević će ostati tragičar utakmice, ali ruku na srce, ni Portugalci nisu bili bez šansi.

Ronaldo je, poput Ibiševića, promašivao nemoguće i lako je mogao riješiti sve dvojbe u Zenici, no konačna odluka o putniku za Ukrajinu i Poljsku odgođena je do utorka, kada će BiH na Estadio da Luzu pokušati učiniti čudo.

Prije dvije godine Zmajevi su na istom mjestu ostali poraženi 1:0. Međutim, Džeko i ostatak momčadi ne razmišljaju o osveti.

"Nemamo se mi što osvetiti. U Lisabon idemo da izborimo plasman na Europsko prvenstvo. To nam je cilj i napravit ćemo sve da ga ostvarimo" započeo je Džeko, a zatim nastavio:

"Vjerujem da možemo odigrati dobro i ostvariti rezultat, koji će nas odvesti u Poljsku i Ukrajinu. Dat ćemo sve od sebe da razveselimo sve naše navijače i kompletnu naciju" izjavio je za Scsport.ba.



BiH mediji: Na Euru želimo Hrvate, Grke i Poljake

I dok izabranicima Safeta Sušića predstoji "krvavih" 90 minuta obračuna s Portugalcima, BiH mediji izabrali su već najpoželjniju skupinu na Euru. Tako je Sportcentar.ba mišljenja da bi Zmajevima najviše odgovarala skupina s Hrvatima, Poljacima i Grcima.

Bilino polje: Iz "povrtnjaka" u travnjak

Ronaldo je nakon prve utakmice dodatnih kvalifikacija optužio ni manje ni više nego travnjak za neodlučeni rezultat u Zenici. Portugalski kapetan, na pitanje novinara što misli o utakmici, rekao je da je odigrao preko tisuću susreta, ali da nikada nije igrao na takvom "povrtnjaku" kao što je te večeri na Bilinom polju.

Međutim, u slučaju da ga sudbina ponovno na Bilino polje, dočekat će ga novi travnjak. Naime, novi teren bi trebao biti postavljen do proljeća 2012. godine, a da je doista bilo riječi o "povrtnjaku" potvrđuje podatak da se nova trava nije stavljala od 1972. godine, kada je stadion i izgrađen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.