Jedino Livaja zabija više. Pogledajte bombu kojom je Sahiti načeo Istru

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

HAJDUK je u 16. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju pobijedio Istru 2:0. Bila je to poprilično nervozna i gruba utakmica, u kojoj su Splićanima pobjedu donijeli Emir Sahiti i Marko Livaja. Oboren je i rekord po posjećenosti jedne utakmice hrvatskog prvenstva na Aldu Drosini. Susret je uživo gledalo 8606 gledatelja, iako je bio rasprodan cijeli kapacitet od 8900 ljudi.

Kosovski krilni napadač Sahiti načeo je Istru prizemnim topovskim udarcem u 16. minuti. Asistirao mu je lijevi bočni iz Obale Bjelokosti Ismael Diallo, koji za sada vrlo dobro mijenja ozlijeđenog Darija Melnjaka. Sahiti je tako nastavio svoju vrlo dobru formu, koja je velikim dijelom zaslužna i za Hajdukov aktualni niz od pet pobjeda.

Protiv Osijeka je Sahiti iskoristio pogrešku obrane i asistirao Livaji za pobjedu, zatim je protiv Varaždina povratnom loptom asistirao Filipu Krovinoviću, a sada je sam zabio. S dvije asistencije i pet golova trenutno je drugi strijelac Bijelih iza Livaje, koji ih je zabio osam.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.