Engleska zvijezda nije pozvana na SP. 18+ stranica joj nudi nevjerojatan posao

Foto: EPA-EFE

IZBORNIK engleske reprezentacije Gareth Southgate objavio je jučer popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Kataru, koje počinje 20. studenog i trajat će do 18. prosinca. Na popisu ima nekoliko iznenađenja, a ono koje dio javnosti i struke najviše zamjera Southgateu je izostavljanje stopera Milana Fikaya Tomorija.

On ove sezone igra vrlo dobro u Serie A, ali nije uspio privući dovoljno pažnje izbornika. Ipak, Tomori bi mogao imati dosta posla za vrijeme Svjetskog prvenstva ako prihvati uistinu bizarnu ponudu koja mu je stigla danas. Iznos nije zanemariv - mogao bi zaraditi gotovo istu svotu koju u prvaku Italije zaradi na tjednoj bazi.

Stranica za odrasle mu nudi da bude njezin komentator za vrijeme Mundijala

Naime, javni poziv poslao mu je Max Bennett, potpredsjednik StripChata. Riječ je o stranici za odrasle koja se specijalizirala za striptizetske nastupe putem kamere, kao i razgovor s omiljenim plesačicama i pornozvijezdama.

Ponuđena mu je cifra od čak 250 tisuća funti, ali to nije sve. Tomori bi dobio i posebne žetone, odnosno vrstu valute koja se može koristiti isključivo na StripChatu kako bi se stupilo u kontakt s izvođačicama. Bennett je Tomoriju obećao "beskonačno mnogo" takvih žetona.

Zauzvrat od engleskog braniča traži da bude stručni komentator za svaku od utakmica na Svjetskom prvenstvu. Tomori bi utakmice trebao gledati kod kuće i snimati se, a prijenos iz njegovog doma išao bi na StripChatu.

Bennett ističe kako bi ovaj posao bio sjajan za Tomorija da "vrati dio samopouzdanja i razveseli se nakon teškog udarca". Ovo nije prvi put da navedena platforma grabi prema svijetu nogometa. Ranije ove godine su izjavili kako su spremni ponuditi 500 milijuna funti za prava na ime novog Evertonovog stadiona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.