Karte su bačene: Modrić zbog "ozljede" na igra protiv Heartsa!

HARRY REDKNAPP potvrdio je novinarima da će Tottenham u četvrtak prvi sraz posljednjega, četvrtog pretkola Europa lige u Edinburghu protiv Heartsa igrati bez Luke Modrića.

Službeno Modrić neće biti u kadru zbog ozljede bedrenog mišića, ali britansko izdanje Goal.coma zaključuje da čak sam Redknapp i njegovi suradnici u stručnom stožeru ne vjeruju u ozbiljnost ozljede.

Umjesto toga, u njoj vide nastojanje Modrića, ali i vodstva kluba, da taktizira s mogućim  transferom: nastupi li naš veznjak makar minutu u dvobojima sa škotskim premierligašem, neće biti novom klubu, primjerice Chelseaju, ove jeseni dostupan za nastupe u Ligi prvaka.

"Nema naznaka da Luka odlazi, barem ne zasad", neuvjerljivo je na press-konferenciji u srijedu izjavio Redknapp dodatno time potenciravši mogućnost za odlaskom svog ponajboljeg igrača."Sada se očekuje novi potez iz Chelseaja", piše Daily Mail.

Spominje se također kako je Chelsea posljednjom ponudom koja uključuje 27 milijuna funti plus Yossi Benayoun i  Salomon Kalou zadovoljila ukuse čelnika Pijetlove te kako je dogovor nadomak realizacije.

S druge strane pak ističe se kako nema govora o transfer već kako Redknapp odmara hrvatskog reprezentativca za veliki okršaj s Manchester Unitedom ovoga vikenda. Pravog odgovora na pitanje odlazi li Modrić za sada nema, a već početkom sljedećeg tjedna cijela saga trebala bi se rasplesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.