HRVATSKI NOGOMETAŠI

Engleski milijunaš usporedio Modrića i Rakitića. Fanovi: Kakve su to gluposti?

Foto: EPA-EFE

FRANK KHALID je poznati engleski biznismen i milijunaš. Vlasnik je nekoliko restorana sportske agencije Touch Sky Group i filmskog studija West London. Poznat je i kao veliki navijač Chelseaja, a jako puno objava na svojem Twitteru, koji prati više od 600 tisuća ljudi, posvećuje upravo nogometu.

U jednoj od posljednjih objava postavio je fotografiju. Na njoj se nalaze Ivan Rakitić i Luka Modrić sa statistikom nastupa, golova i asistencija u karijeri. Khalid je uz fotografiju postavio pitanje koji igrač je imao bolju karijeru i dobio je više stotina odgovora.

Većina njegovih fanova i pratitelja smatra da je Modrić bolji igrač iako je Rakitić zabio značajno više golova. Dio njih je bio bijesan zašto se uopće postavlja takvo pitanje s obzirom na Modrićevu dugovječnost i kvalitetu.

"Zar ovakvo pitanje može postaviti netko tko gleda nogomet?", "Ne mogu vjerovati. Ovo je samo još jedan dokaz da je statistika glupost", "Rakitić i Modrić nisu s iste planete", samo su neki od odgovora ispod objave.