ESPN podijelio Perišićevu objavu o Zlatnoj lopti. Fanovi: Perišić kao da se drogira

Foto: Profimedia

ŠPANJOLSKA je četvrti put u povijesti postala prvak Europe. Španjolci su u finalu Eura igranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu s 2:1 pobijedili Englesku. Strijelci za Furiju su bili Nico Williams u 47. i Mikel Oyarzabal u 87. minuti. Za Englesku je zabio Cole Palmer u 73. minuti.

Nakon utakmice na Instagramu se javio nogometaš hrvatske reprezentacije i Hajduka Ivan Perišić. "Ruiz je MVP, a Carvajal Zlatna lopta. Čestitam, zasluženo", objavio je Perišić. Španjolska je na putu do europske titule pobijedila i Hrvatsku, i to u prvoj utakmici turnira rezultatom 3:0.

Fabian Ruiz, kojeg je spomenuo Perišić, zabio je prvi gol za Španjolce u toj utakmici, dok je Dani Carvajal zabio drugi. Hrvatska je natjecanje završila u skupini, dok je Španjolska kroz jako težak ždrijeb stigla do svog četvrtog europskog trofeja.

Fanovi se većinom ne slažu

Perišićevu objavu na svom profilu na X-u podijelio je ESPN, a ispod nje našao se niz komentatora koji se ne slažu s Perišićem. 

"Perišić mora biti na nečemu ako misli da Carvajal ima šansu osvojiti Zlatnu loptu. Ipak, jasno nam je da su on i Dani jako dobri prijatelji pa je zato toliko pristran."

"Evo zašto nikad ne shvaćam ozbiljno bivše igrače Tottenhama."

"Nemojte Perišića shvaćati preozbiljno."

"Glupost! Ova nagrada se nekad dodjeljivala najboljim igračima u tom trenutku ili onima koji su pružali najbolje partije u toj godini ili sezoni. Carvajal ni u jednom trenutku nije bio najbolji na svijetu. Zašto je ovo postala nagrada za momčadi?"

"Mislim da se Perišić drogira."

Carvajal je prema kladionicama tek četvrti favorit za ovu prestižnu nagradu. Veliki favorit za osvajanje je Vinicius Junior, na drugom mjestu je Rodri, a na trećem Jude Bellingham. Peto mjesto drži Lamine Yamal.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.