CARABAO KUP

Everton razbio West Ham u kupu, Calvert-Lewin ponovno briljirao

Foto: EPA-EFE

ČETIRI UTAKMICE odigrane su u osmini finala engleskog Carabao kupa, a tri susreta završila su uvjerljivim pobjedama.

Manchester City lagano je svladao Burnley u gostima 3:0. Dva gola zabio je Raheem Sterling, a prolaz je potvrdio Ferran Torres u 65. minuti utakmice.

Istim rezultatom slavio je Manchester United na gostovanju kod Brightona. Isti klubovi igrali su prošli vikend na istom stadionu u Premier ligi, United je tada bio lošiji, ali je uspio izvući pobjedu golom Brune Fernandesa iz penala u zadnjoj sekundi. Sada nije bilo nikakvih problema, United je slavio 3:0, a golove su zabili McTominay, Mata i Pogba.

Everton je nastavio s impresivnim predstavama na početku ove sezone. Stigao je i do šeste uzastopne pobjede, ovoga puta s 4:1 razbio je West Ham. 

Ponovno je briljirao Dominic Calvert-Lewin. 23-godišnji engleski napadač upisao je drugi hat-trick u zadnje četiri utakmice. Već je zabio tri komada Bilićevom West Bromwich Albionu. Trenutno je na učinku od osam golova u pet odigranih utakmica. Jedino nije tresao mrežu Fleetwoodu u prošlom kolu Carabao kupa.

Najviše se mučio Newcastle koji je tek nakon penala izbacio četveroligaša Newporta. Regularni dio utakmice je završio 1:1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.